U utorak i srijedu igraju se utakmice 1/8 finala hrvatskog nogometnog kupa. 16 momčadi ostalo je u borbi za 'Rabuzinovo sunce', a među njima i par niželigaša poput Bjelovara koji će ovog utorka ugostiti Dinamo.


Modrima, a osobito njihovu treneru Petevu, službeni susret protiv niželigaša stiže u pravi čas. Dinamo je prošlog vikenda pobijedio Cibaliju u prvenstvenom susretu i pokazao određeni napredak, a dojam je da su Fernandes i društvo vrlo blizu izlaska iz krize. Utakmica protiv trećeligaša Bjelovara poslužit će napadačima modrih kao dobar pucački trening, a Petevu nudi priliku da provjeri kojeg igrača iz drugog plana i stekne konačnu sliku svog sastava. Već je najavljeno da će u ovom susretu braniti mladi Šemper kojeg Dinamova struka pokušava spasiti od dubljeg potonuća u krizu dajući mu prilike u slabijim utakmicama poput subotnje protiv Cibalije ili ove protiv Bjelovara. 

Bjelovarci igraju treću ligu istok i ove im sezone baš i ne ide najbolje, no sigurno će ovog utorka dati sve od sebe, pa i više od toga jer prvak Hrvatske rijetko dolazi u njihov grad. Prije trinaest godina Bjelovar i Dinamo već jednom su igrali kup susret, a slavili su modri rezultatom 4-1. Mogu li Bjelovarci zabiti i ovoga puta, provjerite na kanalu HNTV.