Navigation Content

Crna lista

Crna lista

The Blacklist

Karizmatični James Spader u drugoj sezoni nagrađivane serije o genijalnom špijunu

INFO

GlumciJames Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Mary-Louise Parker

Sažetak

Bivši vladin agent Raymond Reddington Red (James Spader) desetljećima je jedan od najtraženijih FBI-jevih bjegunaca. Kao posrednik u mutnim poslovima za kriminalce diljem svijeta stekao je nadimak Portir podzemlja.

U prethodnoj sezoni tajanstveno se predao FBI-ju, ali sad FBI radi za njega dok on prokazuje 'crnu listu' s imenima političara, mafijaša, špijuna i međunarodnih terorista. On će im pomoći da ih sve pohvataju - pod uvjetom da Elizabeth Keen, Liz, nastavi raditi kao njegova partnerica. Red će naučiti Liz kako da razmišlja poput kriminalca i 'proširi kontekst', željela to ona ili ne.

Za ulogu Raymonda 'Reda' Reddingtona James Spader je 2014. i 2015. nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glavnog glumca u TV seriji, a serija je prošle godine osvojila Primetime Emmy (u kategoriji 'outstanding stunt coordination') uz još nekoliko nominacija za poznate televizijske nagrade.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...