Navigation Content

Ozzyjeva i Jackova svjetska turneja

Ozzyjeva i Jackova svjetska turneja

Ozzy and Jack's World Detour

Glazbena legenda Ozzy Osbourne kreće sa sinom u obilazak znamenitosti diljem svijeta

INFO

Sažetak

On je bog heavy metala, poznat i kao Princ Tame, no Jacku Osbourneu on je tata. Veći dio Jackova djetinjstva njegov je otac Ozzy stalno bio na turnejama kao pjevač grupe Black  Sabbath. Za obiteljske izlete nije ostalo mnogo vremena.

No sad je Ozzy pronašao bolju ravnotežu između poslovnog i privatnog života, a Jack ima malo više vremena pa su otac i sin  odlučili otići na turneju.

Ozzy je vjerni obožavatelj televizijskog kanala History, ali nije imao priliku posjetiti mnoga povijesna mjesta koja je vidio na TV-u. Stoga je Jack kao veliki ljubitelj  i poznavatelj povijesti sastavio popis mjesta i znamenitosti diljem svijeta koje treba posjetiti za života, na kojem se između ostalog nalaze i Stonehenge, Kuba i Tokio, a koja će  zasigurno zadiviti njegovog tatu.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...