Navigation Content

Ratovi robota

Ratovi robota

Robot Wars

Nakon stanke od 12 godina, Ratovi robota se vraćaju uz još više razaranja i prolivenog ulja!

INFO

Sažetak

Ratovi robota nacionalno je natjecanje za najžilavije i najnaprednije borbene robote. U ovoj zabavnoj seriji prepunoj akcije, natjecateljske ekipe dizajnera amatera sastavljaju robote koji se bore do smrti u areni otpornoj na metke.

U natjecanju koje nadgledaju voditeljice emisije Dara O'Briain i Angela Scanlon i žiri, roboti natjecatelja bore se međusobno moćnim oružjem, uključujući pneumatske čekiće, oštrice, bacače plamena i sjekire.

Natjecatelji se bore i protiv strašnih i dojmljivih kućnih robota čiji je cilj zaskočiti i uništiti protivnika. U svakoj rundi s ograničenim trajanjem pobjeđuje onaj robot koji onesposobi protivnika, zarobi ga u rupi ili ga baci kućnim robotima.

Svakoga tjedna roboti građana bore se međusobno i s nepobjedivim kućnim robotima na borilištu. Novost koje novi Ratovi robota donose sa sobom je i bliži uvid u stvaranje robota – od same ideje pa sve do finalnog proizvoda.

Gledatelji će moći u potpunosti razumijeti moć i opasnost tih metalnih ljubimaca koji su deset puta jači, brži i spremniji na razaranje nego ikada prije.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...