Navigation Content

Svijet vrtlara

Svijet vrtlara

Gardeners' World

Omiljeno britansko TV lice Monty Don jedan je od voditelja dugovječne BBC-jeve serije o vrtlarstvu

INFO

Sažetak

Prva epizoda ove dugovječne BBC-jeve serije o vrtlarstvu prikazana je 1968. i još se emitira. Voditelj u prvom nastavku bio je Ken Burras iz Botaničkog vrta u Oxfordu. Emisiju prati i časopis BBC Gardeners' World .

Serija obiluje nadahnjujućim idejama i savjetima koji će pomoći svim vrtlarima da naprave vrt iz snova, kako početnicima koji u vrtu iza kuće uzgajaju začinsko bilje, tako i iskusnim stručnjacima za hortikulturu.

Ako imate vanjski prostor, bilo da je riječ o balkonu, parceli ili velikom vrtu te malo entuzijazma, ovo je emisija za vas. Emisija je vodič po godišnjim dobima koji nam kazuje koje radove treba kada obaviti. Obiluje detaljnim informacijama o biljkama i kako ih uzgajati, od cvijeća i grmova do voća i povrća te mnogim prilagodljivim idejama za oblikovanje malih i velikih vrtova. Otkrijte kako uštedjeti sjetvom i recikliranjem.

Prezenteri u ovoj sezoni su: Monty Don, Rachel de Thame, Carol Klein i Joe Swift.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...