Navigation Content

Najbolji ninja ratnici

Najbolji ninja ratnici

American ninja warrior

Uz komentare Filipa Brkića, gledamo kako stotine natjecatelja pokušava osvojiti prestižnu titulu najboljeg ninja ratnika

INFO

Sažetak

Dok se u Americi priprema 9. sezona, mi se upoznajemo s urbanim ratnicima u 4. sezoni, u kojoj su, na šest regionalnih natjecanja u Venice Beachu, Dallasu i Miamiju, natjecatelji pokušavali izboriti kvalifikacijski krug.

Do danas su svega dvojica sudionika uspjela svladati sve prepreke i doći do tzv. 'potpune pobjede', što samo govori da natjecatelji doista imaju težak zadatak.

Pobjednik će osvojiti veliku novčanu nagradu i ponijeti titulu najboljeg ninja ratnika. Finale sezone odigrat će se na Las Vegas Stripu, gdje će ninja ratnici pokušati svladati posljednju prepreku, tzv. planinu Midoriyamu, koja je za ovaj show po prvi put postavljena na američkom tlu.

Voditelj showa je Matt Iseman, uz pomoć suvoditelja Jonnyja Moseleya i reporterke Angele Sun.

U petoj sezoni, Isemanu se pridružuju Akbar Gbaja-Biamila kao suvoditelj te Jenn Brown kao reporterka.

Od početka showa 2009. godine, 3.500 natjecatelja pokušalo je svladati planinu Midoriyamu i postati ninja ratnik. Mount Midoriyama smještena je na Las Vegas Stripu i sadrži četiri faze, a svaka faza sadrži razne prepreke, sve teže što smo bliže četvrtoj fazi, a natjecatelji moraju premostiti sve 23 prepreke.

Kada dovrše prve tri faze, sudionici se moraju popeti na 26,5 metara visoku Midoriyamu te se u najviše 30 sekundi, uz pomoć konopa, spustiti s nje. Ako natjecatelji dostignu takozvanu 'potpunu pobjedu', a takva su slučaja do sada bila samo dva, nagrada iznosi milijun dolara, a ako je nekoliko pobjednika, oni nagradu dijele.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...