Navigation Content

Najveće pustolovine u Velikoj Britaniji s Bearom Gryllsom

Najveće pustolovine u Velikoj Britaniji s Bearom Gryllsom

Britain's Biggest Adventures with Bear Grylls

Bear Grylls kreće u pustolovinu po najekstremnijim predjelima u Velikoj Britaniji

INFO

Sažetak

Kombinirajući informacije i temeljitost TV programa koji se bave proučavanjem prirodnih fenomena s adrenalinom karakterističnim za reality showove u kojima je cilj opstanak, ova fascinantna nova serija prati Beara Gryllsa dok se hvata ukoštac s najekstremnijim predjelima u Velikoj Britaniji.

Neustrašivi istraživač pokazuje nam prirodu u novom svjetlu, sa strašću prema živom svijetu koja je usporediva jedino s njegovom strašću prema pustolovinama. Od penjanja uz strmi Snowdon do istraživanja opasnog jorkširskog sustava špilja i penjanja po ledu oko Ben Nevisa, Bear prihvaća neke od najtežih izazova koje nudi priroda.

Upuštajući se u zadatke, on proučava povijest ljudi i mjesta koja posjećuje, oživljavajući svaku priču neodoljivim činjenicama o biljkama, životinjama i geologiji svake lokacije. Fascinantan, informativan, a nadasve zabavan, ovo je svjež, uzbudljiv pogled na snimanje u divljini.

U uvodnoj epizodi Bear odlazi u Sjeverni Wales i veličanstvene planine Snowdonije, krajolik koji su oblikovale vulkanske erupcije epskih razmjera i tektonika kontinenata. Putujući zapadno od epskih snowdonskih planina, Bear Grylls počinje svoju pustolovinu prelazeći zaljev Cardigan, koji je širok 80 km i najveći je u Walesu. Njegova stjenovita obala nekoć je bila povezana s današnjom Sjevernom Amerikom, a razdvojila se prije nekih 65 milijuna godina, kad je nastao Atlantski ocean. Danas je to doista jedinstveno morsko stanište raznih vrsta, od tuljana i dupina do kornjača i morskih pasa.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...