Navigation Content

Harley i Davidsoni

Harley i Davidsoni

Harley and the Davidsons

Michiel Huisman, Bug Hall i Robert Aramayo u uzbudljivoj istinitoj priči o osnivačima legendarnog Harley-Davidsona

INFO

GlumciMichiel Huisman, Bug Hall, Robert Aramayo, Annie Read, Essa O'Shea, Daniel Coonan

Sažetak

Serija nas vraća na početak 20. stoljeća, kada su dva najbolja prijatelja, Bill Harley (Robert Aramayo) i Arthur Davidson (Bug Hall) u rodnom gradu Milwaukeeju izradili svoj prvi motocikl. Nakon što im se pridružio Arthurov stariji brat Walter (Michiel Huisman), njih trojica osnovali su legendarnu tvrtku Harley-Davidson.

Uspjeli su nadmašiti ozbiljniju konkurenciju, prevladati tragedije na trkaćim stazama, preživjeti Veliku gospodarsku krizu te su naposljetku, 1936. godine, izradili super motocikl koji će svojim postojanjem potvrditi vjerodostojnost njihove izdržljivosti i prijateljstva. Put trojice prijatelja definirat će tvrtku za buduće generacije te na najbolji mogući način izraziti američku spremnost na rizik i želju za slobodom.

Serija prikazuje kako su osnivači kompanije bilježili stalan rast svojih vjernih sljedbenika kao nijedan drugi konkurent, uz osiguravanje ugovora s američkom vojskom ili pak pouka vozača kako napraviti popravke u moto klubovima diljem zemlje. Oni će na kraju kanalizirati svoje resurse riskirajući sve kako bi stvorili prvi svjetski supermotocikl - vrhunski trkaći motocikl za široke mase.

Walter, Arthur i Bill stvorili su Harley-Davidsonu reputaciju opakih motocikala koji idu bilo kamo i koji omogućavaju ignoriranje svih pravila. To je naslijeđe koje je proživjelo više od 100 godina u srcu brenda i njegovih vjernih vozača.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...