Navigation Content

Preko ograde

Preko ograde

Over the Hedge

Poučna, poticajna i ekološki osviještena priča o veseloj šumskoj družini i avanturi njihova života

INFO

RedateljTim Johnson, Karey Kirkpatrick

Glumci Bruce Willis, Steve Carell, Wanda Sykes, William Shatner, Nick Nolte

Sažetak

Proljeće se vratilo i prve su zrake sunca iz dubokog zimskog zna probudile veselu kornjaču Stanka Stankeca i njegove šumske prijatelje. No proljeće je donijelo i veliko iznenađenje - nepoznatu dugačku zelenu stvar koja se pojavila usred njihova dvorišta.

Zbog toga će šokirane životinjice s oduševljenjem dočekati svog novog prijatelja, rakuna imena Jura Kolovođa, za kojeg se čini kako ima odgovore na sva njihova pitanja. Naime, Jura zna da su za vrijeme zimskog sna ljudi izgradili i naselili čitavo novo naselje te ga odvojili od šume velikom zelenom ogradom.

Naspavane, ali praznog želuca, životinjice se zabrinu kada shvate da više nemaju otkuda nabavljati hranu za iduću zimu. Čini se kako Jura ima rješenje i ovog problema. Naime, ograda je zapravo put u svijet u kojem žive čudna stvorenja - ljudi, koji ne jedu kako bi živjeli, već žive kako bi jeli. To znači da se ondje skriva hrpa hrane i ostataka te pravi mali raj za naše šumske ljubimce.

Tako će vesela šumska družina, koju predvode Stanko i Jura, krenuti preko ograde u avanturu svog života...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...