Navigation Content

Moje veliko američko romsko vjenčanje

Moje veliko američko romsko vjenčanje

My Big Fat American Gypsy Wedding

Kičasti reality vraća se u velikom stilu romskih tradicija, još većih haljina i još razuzdanijih proslava

INFO

Sažetak

Serijal Moje veliko američko romsko vjenčanje ovaj put još dublje zalazi u tajanstvene kulture romskih zajednica u SAD-u. Haljine su još ekstravagantnije, snovi su još veći, a nevjerojatna nadahnuća približit će nam maštu i snove kojima su protkana ova živopisna vjenčanja.

Peta sezona počinje jedinstvenim vjenčanjem u kojem se susreću Istok i Zapad, a mlada romska nevjesta vraća se svojim romskim korijenima u raskošnom srednjovjekovnom slavlju koje kulminira otmicom nevjeste!

Tijekom ove sezone prisustvovat ćemo romskom vjenčanju u stilu 'Crnog labuda', vidjet ćemo golemu haljinu izrađenu od pravog cvijeća, posvjedočiti nevoljama na vjenčanju koje će prekinuti policija te sudjelovati u doista nečem posebnom: prvom transrodnom romskom vjenčanju.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...