Navigation Content
Sadie J.

Sadie J.

Pratimo odrastanje mlade djevojke koja se polako iz nespretne gusjenice pretvara u prekrasnog leptira

INFO

GlumciGeorgia Lock, Priyanka Patel, Ronan Carter, Steve Speirs, Alfie Stewart, William Nye

Sažetak

Sadie J. (Georgia Lock) jedina je cura u kući u kojoj je čak i pas muškog spola. Sadie živi s tatom, automehaničarom Steveom (Steve Speirs), sa živahnim bratom Dannyjem (William Nye), s tatinim nespretnim šegrtom Keithom (Alfie Stewart) i sa psom Rogerom u okolini koja previše ne odgovara jednoj djevojčici.

Otkako joj je majka umrla, Steve se trudi najbolje što može, no naša junakinja mora svejedno trpjeti svakakve muške nepodopštine, od ostavljanja alata u sudoperu do smrdljivih čarapa na sušilu za rublje.

Sadie je sad mlada dama i želi da se tako i ponašaju prema njoj, no njezina preobrazba neće teći lako. Od modnih gafova do katastrofalnih ljubavnih spojeva, tko je mogao znati da je odrastanje tako zahtjevno.

Zajedno s najboljim prijateljima, kraljem drame Kitom i štrebericom Dede (Priyanka Patel), Sadie će u svakoj epizodi proživljavati hrpu tinejdžerskih problema.
Od dramatičnih događaja u zalogajnici Y i svađa s najboljim prijateljima do ostalih problema s kojima se jedna trinaestogodišnjakinja suočava. Bit će tu i nezaobilaznih simpatija, no naša se junakinja neće predati.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...