Navigation Content

Riječna čudovišta

Riječna čudovišta
SUB u 13:40AnimalHD

River Monsters

Ekstremni ribolovac Jeremy Wade otkriva nam svijet najvećih, najčudnijih i najopasnijih riječnih riba

INFO

Sažetak

Istražitelj, biolog i ekstremni ribolovac Jeremy Wade putuje unazad kroz vrijeme ne bi li pronašao i ulovio najmonstruoznije riječne ribe za koje vjerojatno nikada niste čuli. Jeremy će svoju mrežu baciti šire nego ikad kako bi istražio mitove i legende o zvijerima koje žive u svjetskim oceanima.

Na otocima Keys na Floridi, Jeremy istražuje tajanstveno stvorenje koje svoje žrtve udara toliko snažno da im čak lomi kosti.

Tu su i priče o plivačima na Karibima koje nešto odvlači s površine – izaziva li tu pojavu možda čudovište znano kao Lusca – napola morski pas, napola hobotnica?

Jeremyjeve pustolovine nastavljaju se s potragom za stvorenjem u pozadini legende o morskoj zmiji – sve započinje napadom u kanalu La Manche, a kulminira u mračnim dubinama Sredozemnog mora.

Naš neumorni istraživač kreće i na jednu od svojih dosad najopasnijih pustolovina te se vraća na Amazonu u potrazi za žrtvama nevidljivih grabežljivaca koji možda žive u njoj.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...