Navigation Content

Privatni životi Tudora

Privatni životi Tudora

Private Lives Of The Tudors

Povjesničarka Tracy Borman upoznaje nas s jednom od najistaknutijih kraljevskih dinastija u britanskoj povijesti

INFO

Sažetak

Stručnjakinja za Tudore Tracy Borman istražuje privatne živote, ljubavi i skandale jedne od najistaknutijih kraljevskih dinastija u britanskoj povijesti - od osnivača dinastije Tudora, Henrika VII., čija je lijepa i mlada žena Elizabeta od Yorka zatrudnjela nekoliko sati nakon vjenčanja, do njihova mlađeg sina Henrika VIII., koji se mnogo puta ženio i čiji je burni privatni život izazivao skandale u Europi i razdirao Englesku.

Premda je naglasak na vladarima iz dinastije Tudor, istražujemo i privatne živote njihovih dvorana radi usporedbe. U središtu pozornosti je sâm dvor, na kojem su seks i moć, broj muškaraca i žena te arhitektura zdanja stvarali grozničavu atmosferu u kojoj su gotovo svakodnevno izbijali skandali.

Točnim uprizorenjem ugođaja Borman živopisno predočava stvarne događaje na mjestima na kojima su Tudori i njihovi dvorani provodili dane.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...