Navigation Content

Slučajno prijateljstvo

Slučajno prijateljstvo

Accidental Friendship

Izvrsna Chandra Wilson u TV drami o životu njujorške beskućnice nadahnutoj istinitim događajima

INFO

RedateljDon McBrearty

GlumciChandra Wilson, Kathleen Munroe, Gabriel Hogan, Ben Vereen, Arnold Pinnock, Karen Robinson

Sažetak

Yvonne (Chandra Wilson) je njujorška beskućnica koja ima samo dva psa, BeeBee i ManMana, i nešto odjeće koju sa sobom vozi na kolicima. Novcem koji uspije skupiti ili zaraditi kupuje hranu za pse, a sama se hrani otpacima koje pronalazi u smeću.

Najvrednije što ima jest zlatna olimpijska medalja njezinog pokojnog brata Gregoryja koju nosi oko vrata. U mislima razgovara s Gregoryjem, a na javi sa svojim psima i g. Wesom, koji je beskućnik kao i ona sama i njezin jedini prijatelj.

Tammy Baumann (Kathleen Munroe) mlada je policajka koja je tako posvećena svom poslu da za osobni život nema vremena. K tome, boji se prevelike bliskosti s muškarcima i zazire od onih koji su previše zgodni i imaju previše samopouzdanja.

U jednom obilasku grada sretne Yvonne s njezina dva psa i ponudi joj pomoći s nešto odjeće i hrane za pse, no Yvonne to odbija. Tammy dozna gdje je Yvonne našla prenoćište, u jednoj napuštenoj kući, bez grijanja i bez struje, pa joj pred vratima ostavlja vreću pseće hrane i zimski kaput. Yvonne vraća darove i upozorava Tammy da ne želi milostinju.

Tek kad joj je ukradena dragocjena medalja obraća se Tammy i prihvaća njezinu pomoć. No najveće nedaće tek stižu kao iskušenje i potvrda da je život vrijedan življenja...

Film je nadahnut istinitim događajima. Izvrsna C. Wilson za ulogu Yvonne osvojila je nagradu Prism, a nominirana je bila za Emmy i Imogen Award. Film je bio nominiran kao najbolji za nagrade Prism i Imogen.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...