Navigation Content

Pravi O'Nealovi

Pravi O'Nealovi
SUB u 16:40FOX

The Real O'Neals

Martha Plimpton u simpatičnom sitcomu o savršenoj američkoj obitelji čiji se svijet počinje mijenjati kada mlađi sin odluči priznati da je homoseksualac

INFO

GlumciMartha Plimpton, Jay R. Ferguson, Noah Galvin, Matt Shively, Bebe Wood, Mary Hollis Inboden

Sažetak

Ljudima iz njihove čikaške zajednice O'Nealovi izgledaju kao savršena američka obitelj, i ako se pita Eileen (Martha Plimton), ona bi voljela da tako i ostane.

Eileen je majka koja se diči neusporedivim organizacijskim vještinama i svake godine trudi se organizirati najbolju dobrotvornu priredbu u svojoj crkvi. Ranije u sezoni pukotina u obiteljskom oklopu prisili Eileen da prizna kako joj je brak u krizi, a obitelj pomalo u kaosu. S vremenom nesavršenstvo postane nešto što Eileen istovremeno smatra i oslobađajućim i ponižavajućim.

Eileenin uskoro bivši muž Pat (Jay R. Ferguson) policajac je, dobroćudan otac i emotivno središte obitelji. On i Eileen pokušavaju odgajati djecu što bolje mogu tijekom ove krize i na neko vrijeme Pat pristane na Eileenin zahtjev da održe savršen imidž svoje obitelji.

Eileenin i Patov 16-godišnji sin Kenny (Noah Galvin) simpatičan je, pametan i duhovit, ali se uvijek osjećao kao autsajder u svojoj naizgled savršenoj obitelji. Pravo stanje stvari kod kuće otkriva se kada Kenny odluči priznati obitelji da je homoseksualac, što na kraju ispadne dobro. Međutim, nije ni zamišljao da će njegovo priznanje razotkriti tajne cijele obitelji i nagnati ih da napokon budu iskreni.

Jimmy (Matt Shively) Kennyjev je šarmantan stariji brat. Poštovan je, popularan srednjoškolac u hrvačkom timu koji se ujedno hrva s pritiscima koji prate vrhunskog sportaša. Unatoč tome, Jimmy nosi srce na dlanu i uvijek pokušava ispravno postupiti u svakoj situaciji.

Kennyjeva i Jimmyjeva 14-godišnja sestra Shannon (Bebe Wood) pametna je, pribrana i zrela za svoju dob. Radoznala je i voli debate o političkim, vjerskim i drugim svjetskim temama.

Drugo poznato lice u kući O'Nealovih je Jodi (Mary Hollis Inboden), bivša žena Patova brata propalice i Eileenina najbolja prijateljica i desna ruka. Jodin život je otvorena knjiga s neograničenim brojem burnih poglavlja. Ona je netko u kome Eileen može pronaći potporu jer je upoznata sa svim najnovijim gradskim tračevima i voljna je priznati da je njezin život daleko od idealnog.

Na ovom novom putovanju samootkrivanja i pomalo kaotičnog poglavlja u njihovim životima O'Nealovi se prestaju pretvarati da su savršeni i postaju stvarni. A ono što ih je moglo rastaviti zapravo ih je još više zbližilo...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...