Navigation Content

Čovjek protiv asteroida

Čovjek protiv asteroida

Man Vs Asteroid

Grigorij Richters i Brian May upoznaju nas s mogućim razornim učincima asteroida

INFO

Sažetak

Jednosatni specijal otkriva kako su Grigorij Richters i legendarni gitarist Queena, Brian May, osnovali Asteroid Day Foundation, s ciljem stvaranja globalnog pokreta i podizanja svijesti pojedinaca o zaštititi našeg planeta od mogućih razornih učinaka asteroida.

Dokumentarac daje i pregled najdramatičnijih udare asteroida u povijesti. Gledatelji će također imati prilike pogledati i asteroide koji su se zamalo sudarili sa Zemljom.

Uz snimke iz arhiva Europske svemirske agencije, NASA-e i Discoveryja, kao i intervjue sa znanstvenicima, astronautima i renomiranim imenima uključenim u projekt Dana asteroida, film dokumentira stanje zemljine planetarne obrane i skreće pažnju na pokretanje budućih misija za spas Zemlje od potencijalnog udara asteroida.

Dokumentarac pokušava pronaći odgovore na pitanja poput: može li udar asteroida uništiti čovječanstvo te imamo li moć da ga zaustavimo.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...