Navigation Content
Profileri

Profilage

Odile Vuillemin i Philippe Bas u šestoj sezoni jedne od najgledanijih francuskih serija

INFO

GlumciPhilippe Bas, Odile Vuillemin, Jean-Michel Martial, Raphaël Ferret, Valérie Dashwood, Vanessa Valence

Sažetak

Chloé Saint-Laurent (Odile Vuillemin) kriminalistička je psihologinja koja usko surađuje s Odjelom za umorstva francuske policije. Pomoću svoje izražene empatije i izuzetnog znanja uspijeva se uvući u glave žrtava i osumnjičenika kako bi riješila i najteže zločine.

Vođa odjela Thomas Rocher (Philippe Bas) prisiljen je surađivati s Chloe unatoč njezinim neobičnim metodama i iskrenim opservacijama koja često pogađaju i njega samog. Više navikao na akciju nego na ispitivanje detalja, Rocher Choleinu pojavu nerijetko smatra pogubnom za svoje kolege, no više od razlika ovaj neobičan par spaja suosjećanje s žrtvama i želja za pravdom.

Radnja šeste sezone nastavlja se nekoliko mjeseci nakon finala pete u kojem je život izgubila narednica Frederique 'Fred' Kancel. Chloé Saint-Laurent vraća se iz psihijatrijske ustanove u Odjel za umorstva u kojem su svi još u šoku od Fredine smrti. Još uvijek nije sposobna za terenski rad, pa pronalazi posao u arhivi.

Zapovjednik Rocher spriječi otmicu 18-godišnje djevojke koju otmičar zamijeni za svoju sestru Coralie koja je nestala prije 15 godina. Mada joj je zabranjeno uplitanje u istragu, Chloe se uključuje dirnuta pričom o nestaloj djevojčici, ali otkriva istinu koja je puno dublja i šokantnija od starog slučaja nestanka...

Seriju su kreirale Fanny Robert I Sophie Lebarbier. U ulozi Chloe Saint-Laurent nalazi se Odile Vuillemin, dok zapovjednika Thomasa Rochera igra Phillipe Bas.
'Profileri' su najgledanija francuska dramska serija proteklih nekoliko godina sa 7,7 milijuna gledatelja po epizodi. Finale pete sezone oborilo je nacionalni rekord gledanosti s čak 8,6 milijuna gledatelja. O međunarodnom uspjehu dovoljno govori sama činjenica da je serijal prodan u 83 zemlje.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...