Navigation Content

Slaba šansa

Slaba šansa

Fat Chance

Osmero pojedinaca s viškom kilograma želi u tri mjeseca iznenaditi svoje partnere potpunom preobrazbom

INFO

Sažetak

Ljubav je najbolji motiv za gubitak kilograma, to dobro znaju sudionici ovog zanimljivog serijala. Kamere prate 8 pojedinaca koji žele značajno izgubiti na težini kako bi nadišli svoj manjak samopouzdanja i pronašli ljubav.

Svaka epizoda istražuje tromjesečno putovanje jedne osobe, na kojem će pokušati izgubiti ciljanu težinu i napokon odlučno priznati svoje osjećaje osobi koja im se sviđa.

Naši junaci prisežu da će se za 90 dana susresti sa svojim simpatijama - potpuno preobraženi. Uz pomoć osobnog trenera suočit će se s vagom - i nekim emocionalnim preprekama - te za to vrijeme naučiti kako ponovno zavoljeti sebe i pronaći hrabrost da se upuste u rizik zbog ljubavi.

Jedna od kandidatkinja, Cheyanne Lent, ima 27 godina i teži 97 kilograma. Boji se da nikad neće smoći hrabrost i prići Reaganu koji joj se sviđa još iz tinejdžerskih dana. Odlučila je zato poduzeti sve što je u njezinoj moći kako bi izgubila 30 kilograma, skupila hrabrost i osvojila muškarca svojih snova. Na njezinu životnom putu dogodit će se veliki obrati i Cheyanne će shvatiti da se ne mora ograničavati starim željama.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...