Navigation Content

Ljubav je na selu

Ljubav je na selu

Farmer Wants A Wife

Ljubav se šesti put vraća na selo pod voditeljskom palicom Marijane Batinić

INFO

Sažetak

Marijana Batinić krenut će na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate u potrazi za srodnim dušama.

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera; udovci, razvedeni, mlađi, stariji, zavodnici i oni s jako malo ljubavnog iskustva – svi oni ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu.

Na njezinoj ljubavnoj karti ovog puta naći će se mjesta poput Drniša, Tuheljskih toplica, Đurića, Durlinaca, Kozarevca, Otočca, Pazina, Kokinaca, pa čak i hercegovačkih Gruda.

I ove godine, gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi, predstavit će se jedanaestoro kandidata, nakon kojih će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i zaprosili.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...