Navigation Content

Odmetnici s ulice: New Orleans

Odmetnici s ulice: New Orleans

Street Outlaws: New Orleans

Pratimo šaroliku ekipu sudionika uličnih utrka iz New Orleansa

INFO

Sažetak

Ulične utrke sve su popularnije diljem SAD-a, a vozači organiziraju ilegalne lige i osnivaju ekipe koje predstavljaju njihove gradove. Jedna od tih novih ekipa glavna je zvijezda nove serije 'Odmetnici s ulice: New Orleans'.

Serija prati šaroliku ekipu sudionika uličnih utrka iz New Orleansa, koji se udružuju kako bi pokazali da su najbrži u državi. Utrke se održavaju čak do tri puta tjedno, a u njima sudjeluju i profesionalni i amaterski vozači.

Kye Kelley je poznato ime u svijetu uličnih utrka, s obzirom da dominira utrkama iz ciklusa Cash Days u kojima sudjeluju 32 najbolja vozača u zemlji. Sa svojim pobjedničkim Camarom iz 1992. godine Kelley se vraća kako bi obranio naslov i okupio ekipu najbržih vozača na jugoistoku SAD-a.

Okupljanje ekipe vozača u New Orleansu pokazat će se pravim izazovom s visokim ulozima, velikim dvobojima, žestokim provokacijama i najbržim automobilima koje je taj grad vidio.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...