Navigation Content

Lovci na otrov

Lovci na otrov

Venom Hunters

Pratimo četiri ekipe stručnjaka za lov na zmije koji putuju svijetom u potrazi za dragocjenim otrovom

INFO

Sažetak

Otrovne zmije svake godine napadnu više od 100.000 ljudi, a tisuće njih zbog toga preminu ili završe u bolnici. Unatoč tom ogromnom broju, smrtonosni otrov koristi se i za spašavanje života u proizvodnji protuotrova i u vrhunskim medicinskim istraživanjima.

S obzirom na to da se zalihe protuotrova sve više smanjuju, a da je potražnja za zmijskim otrovom na rekordnim razinama, sve je veći pritisak na profesionalcima da prikupljaju tu iznimno otrovnu tekućinu.

Pratimo četiri ekipe stručnjaka za lov na zmije koji putuju svijetom u potrazi za najopasnijim gmazovima poznatim ljudima. Premda svaki od lovaca uživa u uzbuđenju potjere, svi dijele isti zajednički cilj - spasiti ljudske živote.

Od močvara Floride do ravnica Oklahome, od divljine Australije do pustinje Arizone, ekipe na svakom koraku riskiraju svoje živote. S više od 600 vrsta otrovnih zmija koje žive na svijetu, samo jedan pogrešan korak mogao bi im biti i posljednji.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...