Navigation Content

Ubojiti SMS-ovi

Ubojiti SMS-ovi

Truth & Lies

Petoro srednjoškolaca dobiva videoporuke koje razotkrivaju njihove najosobnije trenutke, a pošiljatelj prijeti da će ih objaviti na društvenoj mreži

INFO

RedateljGeorge Erschbamer

GlumciDina Meyer, Emily Tennant, Keenan Tracey, Stephanie Bennett, Matt Mazur, Sarah Desjardins

Sažetak

Allison (Dina Meyer) je detektivka, pa je po službenoj dužnosti među prvima doznala da je njezin muž poginuo u prometnoj nesreći i pri tome skrivio smrt još dvoje ljudi u automobilu s kojim se sudario. Allison i njezina kći Taylor (Emily Tennant) su neutješne.

No nakon nesreće otkriveno je i da je imao ljubavnicu. Zbog toga su Taylor i Hannah (Stephanie Bennett) od najboljih prijateljica postale ljute neprijateljice, jer je ljubavnica Taylorina oca bila Hannina majka. Da stvar među njima bude još gora, Taylorin bivši dečko Zach (Matt Mazur) sad je s Hannom.

Taylor najviše vremena provodi sa svojom prijateljicom Barb (Sarah Desjardins), a zbližava se i s novim dečkom u školi Codyjem (Keenan Tracey).

Kad se čini da će nešto osim očeve pogibije napokon zaokupiti njezinu pažnju, dobije videoporuku s intimnom snimkom na kojoj su ona i Zach. Pošiljatelj prijeti da će to uskoro objaviti.

Ucjenjivački video dobiva i Barbara, koja je time najviše pogođena, jer je njezina tajna najstrašnija, tako barem ona osjeća. Taylor i Barb vjeruju da se iza poruka krije Hannah, no kad se otkrije da je i ona dobila prijeteći video, na kojoj je njezina majka, uviđaju da je protivnik mnogo opasniji.

Taylor se povjerava majci tek pošto se dogodi tragičan slučaj, naoko samoubojstvo sa sumnjom na ubojstvo...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...