Navigation Content

Super luda noć

Super luda noć

Super Fun Night

Popularna australska komičarka Rebel Wilson u humorističnoj seriji koja prati živote triju vrckavih prijateljica u dvadesetima

INFO

GlumciRebel Wilson, Kevin Bishop, Liza Lapira, Lauren Ash, Kate Jenkinson, Paul Rust

Sažetak

Kimmie (Rebel Wilson), Helen-Alice (Liza Lapira) i Marika (Lauren Ash) najbolje su prijateljice već 13 godina, a spojila ih je ljubav prema princezama ratnicama, proučavanju kamenja i maštanju o tome kako će jednom i one imati dečke.

Dok većina njihovih vršnjakinja nastavlja sa svojim životima i zaručuju se – kao, primjerice, Kimmiena sestra Jazmine (Ashley Tisdale) – njih tri imaju jedna drugu. Stoga svaki petak navečer imaju druženja čiji moto je 'Uvijek zajedno, uvijek unutra!'. Međutim, stvari se ubrzo počnu mijenjati.

Kada Kimmie dobije veliko promaknuće u jednoj njujorškoj odvjetničkoj tvrtki, čini se kako joj je napokon krenulo u životu. Ondje također upozna i naočitog britanskog odvjetnika Richarda (Kevin Bishop), sina višeg partnera u tvrtki s kojim se odlično slaže i kojemu se Kimmie očito sviđa.

No njihova ljubomorna kolegica Kendall (Kate Jenkinson) nikako ne shvaća zašto su se njih dvoje sprijateljili i planira poduzeti nešto oko toga, držeći Richarda cijelo vrijeme na oku.

Kimmien svijet iznenada se otvara novim iskustvima, no Helen-Alice i Marika isprva nisu previše oduševljene time što petkom navečer više nisu kod kuće, već moraju tulumariti vani.

Može li ih Kimmie uvjeriti da život nije namijenjen samo privlačnim i popularnim ljudima i da je stiglo vrijeme da njih tri napokon počnu živjeti punim plućima? Stvari im možda i neće uvijek ići po planu, no djevojke hrabro kreću u pohod na noćni život u New Yorku… svaki petak!

Popularna komičarka Rebel Wilson ujedno je i autorica serije, a jedan od izvršnih producenata je legendarni komičar Conan O'Brien. Serija je 2014. proglašena omiljenom novom humorističnom serijom na dodjelama nagrada People's Choice Awards.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...