Navigation Content
Bijesni psi

Mad Dogs

Crna kriminalistička komedija prepuna neočekivanih i šokantnih obrata, američka je inačica britanske serije o prijateljima koji se neočekivano nađu uvučeni u kompliciranu mrežu međusobnih obračuna

INFO

GlumciBen Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco, Steve Zahn, Philip Davis, María Botto

Sažetak

Prošlo je puno vremena otkad su stari prijatelji Gus (Romany Malco), Cobi (Steve Zahn), Lex (Michael Imperioli) i Joel (Ben Chaplin) bili skupa. Najbolji prijatelji još od djetinjstva zajedno dolaze na Belize kako bi se našli s petim članom družine, Milom (Billy Zane), i proslavili njegovo rano umirovljenje.

Nije prošlo puno vremena otkad su se sreli u toj predivnoj latinoameričkoj državi do kad su shvatili koliko su zbog turbulentnih životnih puteva i karijera postali različiti ljudi i udaljili se jedni od drugih.

Gus, Cobi, Lex i Joel pokušavaju jedan pred drugim sakriti koliko su se pomirili s dosadnim životima srednjeg staleža dok u isto vrijeme propituju svoje uspjehe u usporedbi s velikim bogatstvom koje je Milo stekao.

Međusobna nepovjerljivost natjerala ih je da ozbiljno posumnjaju i u porijeklo Milove raskoši i taman kad se počeli otvarati jedan prema drugom stiglo je šokantno iznenađenje u obliku malenog ubojice s mačjom maskom.

Nakon Milovog ubojstva četiri prijatelja nađu se potpuno izgubljeni i uvučeni u kompliciranu mrežu međusobnih obračuna u kojoj se ne zna tko su veći negativci – CIA, krijumčari drogom ili tajne globalne sile. Shvaćaju kako je jedini način da se izvuku iz problema da ponovo počnu vjerovati i oslanjati se jedan na drugog...

'Bijesni psi' su u originalu britanska serija koja je premijerno prikazana 2011. godine i pokupila odlične kritike. Samo godinu i pol kasnije poznati producent Shawn Ryan otkrio je da se sprema američka adaptacija u kojoj se radnja iz Majorce seli na Belize.

Zanimljivo je da je čak i dio glumačke postave angažiran u remakeu, pa je tako Ben Chaplin u britanskoj verziji glumio Alva (lika koji biva ubijen na početku), dok je u američkoj verziji Joel, a argentinska glumica Maria Botto u oba serijala igra policajku.

Glavne uloge pripale su redom sjajnim karakternim glumcima Benu Chaplinu, Steveu Zahnu, Michaelu Imperioliju, Romanyju Malcu i Billyju Zaneu .
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...