Nakon remija na Rujevici prošlog utorka, remija koji za Modre ima vrijednost pobjede, Dinamo ove subote ide na svoje najteže gostovanje u preostalom dijelu sezone; na Parku mladeži Mamićevu družinu očekuje Split. Koncem listopada Split je uspio pobjediti Dinamo i nanijeti mu drugi poraz u sezoni, a i ove subote pokušat će uzeti mjeru lideru prvenstva.

No za razliku od prošle jeseni kada je Dinamo bio opterećen gustim europskim rasporedom i nije u kontinuitetu igrao na visokoj razini, ove subote Modri će na Park mladeži istrčati spremni i motivirani dovršiti svoj posao u domaćem nogometnom prvenstvu. Remijem na Rujevici Dinamo je zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Rijeku, a prođe li i Park Mladeži neokrznut, u zadnja će se tri kola prošetati do naslova, budući da igra protiv klubova (Istra, Slaven, Lokomotiva) koji ga teško mogu pobjediti. Split je prošlog utorka teško kiksao izgubivši u gostima kod fenjeraša Zagreba. Crveni su tako kompromitirali svoje šanse za osvajanje četvrte pozicije, no teorija ih još uvijek drži u igri; poraz od Pjesnika Splitovci mogu nadomjestiti kakvim trobodom protiv Modrih. Forma Sablićeve momčadi nije na pravoj razini, no može se očekivati da će Blagojević i ostali naći motivaciju te da će se kvalitetno suprotstaviti najjačem sastavu prvenstva. 

Hoće li nakon ovoga meča Modri početi slaviti naslov ili će se prvenstvo ipak još malo zakomplicirati, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/