Navigation Content

Big Brother

Big Brother

Big Brother

Big Brother se nakon devet godina vraća kući!

INFO

Sažetak

U novoj sezoni 'Big Brother' se vraća svojim počecima, a Jan Štedul, glavni producent showa, pojašnjava da će zadaci i pristup produkcije cijelom projektu biti poput onih u prve četiri sezone koje su se prikazivale na RTL-u.

Stanari koji će u narednim mjesecima zabavljati gledatelje dolaze iz raznih društvenih sfera, a neki od njih su širokim masama i te kako poznati. A svima njima dom će biti raskošna kuća u zagrebačkoj Dubravi, u kojoj se trenutno završavaju posljednji detalji.

Kuća zauzima površinu od tisuću kvadrata, a u njoj je postavljeno 50 kamera i isto toliko mikrofona pa je sasvim jasno da Big Brotheru neće promaći baš ništa što stanari rade i govore.

Nakon što se zatvore vrata BB kuće stanarima će jedini doticaj sa stvarnim životom biti voditeljica Marijana Batinić, koja će im se redovito javljati u emisijama uživo, no to će, po dobro ustaljenim pravilima 'Big Brothera', značiti i da će netko od njih napustiti kuću.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...