Navigation Content

Ubila sam najbolju frendicu

Ubila sam najbolju frendicu

I Killed My BFF

Odnos dviju prijateljica postane ubojit kad se jedna opasno zaljubi u naočitog dečka one druge

INFO

RedateljSeth Jarret

GlumciKatrina Bowden, Kim Baptiste, Olivia Crocicchia, Annabel Barrett, Chris Zylka, Gerald Brodin

Sažetak

Shane Riley (Katrina Bowden) i Heather Thomas (Olivia Crocicchia) brzo se sprijatelje kad se susretnu u zajedničkoj bolničkoj sobi nakon porođaja. Dvije godine poslije jednu će od njih naći brutalno ubijenu.

Dvije mlade majke postaju nerazdvojne dok Shane nastoji ostaviti svoj trag u svijetu, a Heather se muči s ozbiljnim bipolarnim poremećajem. Iako se isprva podupiru, njihovo prijateljstvo zaplovi u nemirne vode.

Kad joj se jedna investicija izjalovi, Shane uzme stvari u svoje ruke da si osigura brzu zaradu. Heather se bori za skrbništvo nad svojom kćeri i opasno se zaljubi u Shaneina prezgodnog dečka.

Obje žene morat će donijeti strašnu odluku: da spase obitelj ili žrtvuju najbolju prijateljicu...

Inspirirana istinitim događajima, ova divlja, nelagodna i emocionalna vožnja postaje utrka s vremenom dok publika nagađa koja će frendica biti jezivo ubijena, a koja će postati ubojica.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...