Manchester City je prije tri tjedna u Kijevu ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Dynama pa je ovaj uzvratni susret formalnoga karaktera; 1-3 iz prve utakmice Kijevljani jednostavno ne mogu okrenuti na Etihadu. Pellegrinijevi Citizensi prošlog su vikenda odigrali mršavih 0-0 protiv Norwicha te su tako još više zaostali za vrhom Premier lige. Budući da su ispali i iz FA kupa, Liga prvaka im je ostala kao jedino natjecanje gdje su još uvijek 'živi'. Jasno, konkurencija u LP-u je maksimalno oštra pa se Građani realno ne mogu nadati trofeju, no sam plasman u četvrtfinale Lige prvaka za njih je uspjeh budući da City, unatoč ogromnim ulaganjima, nikada nije igrao u četvrtzavršnici LP-a. 

Sam plasman u eliminacijsku fazu LP-a za kijevski je Dynamo vrlo dobar uspjeh, a ovoga utorka imaju priliku oprostiti se od elitnoga kontinentalnog natjecanja kakvom dobrom partijom. Jarmolenko, Vida i ostali imaju što pokazati na Etihadu, no za očekivati je da će ipak biti u inferiornom položaju; Aguero i društvo moraju se iskupiti za slabu završnicu prvenstvene kampanje i prerano ispadanje iz konkurencije za naslov Premier lige.

Man City protiv kijevskog Dynama na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/