Navigation Content
Rosewood

Rosewood

Morris Chestnut u ulozi karizmatičnog patologa koji pomaže policijskoj upravi u Miamiju u rješavanju najzahtjevnijih slučajeva

INFO

GlumciMorris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Anna Konkle, Lorraine Toussaint, Domenick Lombardozzi

Sažetak

U središtu serije, smještene u pulsirajuću svakodnevicu Miamija, jednog od najvrućih gradova svijeta, novi su medicinski postupci koje provodi Dr. Beaumont Rosewood, Jr. (Morris Chestnut), vodeći privatni patolog u gradu.

Briljantan, hladnokrvan i neizmjerno karizmatičan, Rosewood se udružuje s prekaljenom detektivkom Annaliseom Villa (Jaina Lee Ortiz) kako bi otkrio tragove i dokaze koje nitko drugi ne može i pomogao policijskoj upravi u Miamiju da riješi neke od najzahtjevnijih slučajeva.

Iako je ona fascinirana njegovom nevjerojatnom sposobnošću, to se ne može reći za njegov optimizam koji je prije iritantan nego zarazan.

U Rosewoodovoj ordinaciji radi i sestra 'kraljica toksikologije' Pippy (Gabrielle Dennis) i specijalistica za DNK Tara Milly Izikoff poznata i kao TMI (Anna Konkle) koja je Pippyna zaručnica. Rosewoodova mama Donna (Lorraine Toussaint) upravo donosi važne odluke koje će joj promijeniti život, ali i duboko utjecati na živote njezine djece.

Čvrstom rukom matrijarhata Donna okuplja obitelj, a ljubavne su teme uvijek glavne na njihovim okupljanjima. Njihovu se timu pridružuje i zapovjednik policijske uprave Miamija Ira Hornstock (Domenick Lombardozzi), koji je odličan vođa policijskog tima, ali loše upravlja privatnim životom.

Odnos Hornstocka i Rosewooda poprilično je kompliciran, iako Hornstock ne podnosi njegovu osobnost i uvijek optimistično raspoloženje, priznaje mu neosporiv doprinos uspjehu policije.

Budući da se sam nosi s nizom vlastitih bolesti, Rosewood vjeruje da svaki trenutak u životu, koliko god se činio nebitnim, treba proživjeti u svoj punini. Ta mu osviještenost omogućava da uoči i najmanje detalje koje drugi na tijelima ne opažaju. Ono što ga najviše pokreće jest to što je žrtvama netko oduzeo pravo na život...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...