Zadnji susret 24. kola MAXtv Prve lige igra se na Maksimiru, lider prvenstva Dinamo dočekuje Split. Modri su u prošlom kolu lakše od očekivanog stigli do velike, a možda i ključne pobjede protiv Rijeke, pobjede koja je zagrebačkom sastavu otvorila put prema novom naslovu. Dinamo uoči ovoga kola ima pet bodova više od Rijeke i sada mu valja održavati prednost.Dinamo i Split ove su sezone odigrali dva susreta; na Maksimiru su Modri rutinski svladali Splitovce s laganih 3-0 uz golove Soudanija, Henriqueza i Machada, a na Parku mladeži koncem listopada Split se revanširao pobijedivši najjaču momčad prvenstva jednim golom mladog Franjića. 

Split nema baš dobra iskustva s Dinamom; u zadnjih par sezona Crveni su svega par puta uspjeli izbjeći poraz od zagrebačkog sastava, a na Maksimiru baš nikada nisu slavili. Sablićeva ekipa bori se za četvrtu poziciju i ima rezultatskih ambicija u ovom susretu, no Dinamo, osokoljen pobjedom protiv Rijeke, veliki je favorit i za očekivati je da će još jednom pokazati Splitu tko je gazda na Maksimiru. Kao i inače Split će pokušati parirati Modrima čvrstom obranom i pokušajima kontre preko žilavog Bagarića, a kao i inače Dinamo će uzeti loptu, kombinirati oko šesnaesterca Crvenih i tražiti pukotinu u obrani Splita. 

Hoće li Soudani ponovo biti junak Modrih i koliko dugo može Split parirati lideru prvenstva, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/