Navigation Content

Talijanska mlada

Talijanska mlada

Muchacha italiana viene a casarse

Livia Brito i José Ron u romantičnoj priči o nepredvidljivoj ljubavi koja želi trajati vječno

INFO

GlumciLivia Brito, José Ron, Eleazar Gómez, Isela Vega, Enrique Rocha, Nailea Norvind

Sažetak

Talijanka Fiorella Bianchi (Livia Brito) sanja o predivnom vjenčanju, iako još nije upoznala muškarca koji bi je ozbiljno shvatio. Svejedno, ona sebe zamišlja sa šarmantnim muškarcem poput mladića kojega je jedanput srela na putu kući.

No, stvarni život nešto je sasvim drugo. Fiorella se mora brinuti o svojoj obitelji i danonoćno radi kao spremačica. Još kao dijete ostala je bez majke, pa svojoj sestri Gianni, koja je srčana bolesnica, mora biti majka, a mora se brinuti i o ocu Mariju, plućnome bolesniku. Žive u skromnoj i neudobnoj sobi i Fiorellu jako muči što obitelji ne može priuštiti bolji život.

Jednoga dana Fiorella dobije otkaz. Dolazi kući i zatiče umirućeg oca. Nešto prije svoje smrti Mario je zamolio Vittorija Dragonea, koji živi u Meksiku, da pomogne njegovim kćerima nakon što on umre. Vrlo brzo Vittorio šalje pomoć sestrama Bianchi, ali ubrzo ima i nevjerojatnu ponudu za Fiorellu: da se uda za njega.

U strahu da će ga odbiti, šezdesetogodišnji Vittorio šalje joj svoje slike iz mladih dana. Nakon dugog razmišljanja, Fiorella odluči s Giannom otputovati u Meksiko, u nadi da će se udati i da će im se životi promijeniti. Njih dvije stižu u Meksiko, ali dogodi se niz peripetija. Gianni se stanje pogoršalo, pa njih dvije gube kontakt s Vittorijem. No upoznaju Adelu i Reynalda koji ih prihvate k sebi.

Fiorella se zaposli kod Tanije kao spremačica. Ponovno susreće mladića kojega je srela u Italiji, onoga o kojemu sanja da će se za njega udati. A to je Pedro Angeles (José Ron), Tanijin dečko. Nakon svađe s Pedrom, Tania doživi prometnu nesreću i pogiba.

Pedro nekako želi kupiti Fiorellinu šutnju. Ne želi da se pročuje da je bio u vezi s Tanijom. Pedro Fiorelli nudi novac, ali ona odbije. Ona želi raditi na ranču Pedrove obitelji, ali on to ne želi. Fiorella nije djevojka koja brzo odustaje. Uz pomoć Pedrova vozača osvane na ranču Pedrovih roditelja. Pedro osjeća prijetnju i njezin dolazak smatra objavom rata. Prisiljen je prihvatiti Fiorellu i Giannu na ranču, ali upozorava ih da im ondje neće biti kao u raju.

Fiorella ni ne sluti da bi ovo bajkovito mjesto moglo postati pravi pakao zbog žestoke borbe za nasljedstvo među članovima Pedrove obitelji. Fiorella ne sluti ni da će otkriti tajnu o svojim korijenima, a to će je tako uzdrmati i pogoditi.

Pedro se polako počinje zaljubljivati u Fiorellu, premda to uopće nije očekivao. Čak se i opirao tome. Fiorella ga je zavela jer uz nju Pedro na život gleda drukčijim očima. Njihova ljubav cvjeta, ali iznenada se pojavljuje Vittorio i zahtijeva da ona održi svoje obećanje i uda se za njega.

Pedrovoj i Fiorellinoj ljubavi nije zapreka samo obitelj Ángeles sa svojim intrigama i pohlepom, nego i Vittoriova opsjednutost Fiorellom. No, Pedro i Fiorella odlučni su u borbi za svoju ljubav...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...