Navigation Content

Jamiejeva superhrana

Jamiejeva superhrana

Jamie's Super Food

Uzbudljiva kulinarska serija u kojoj Jamie Oliver pripravlja iznimno ukusna jela puna zdravih nutrijenata

INFO

Sažetak

Svaki tjedan Jamie Oliver kuha ukusna dnevna jela, savršeno uravnotežene obroke od kojih vam rastu zazubice i koji sadrže sve nutrijente koji su vam potrebni u danu.

A kako on zna da je to zdrava hrana?

Znanstvenici su nedavno identificirali pet točaka u svijetu na kojima je znanstveno potvrđeno da ljudi žive zdravije i dulje od nas. Jamie će svaki tjedan posjetiti dvije države iz tog područja kako bi otkrio njihove prehrambene tajne.

Potom će u svojoj kuhinji u Velikoj Britaniji dodati svoje vrhunske trikove i načela kako bi stvorio uzbudljive i nadahnute recepte koje će svi voljeti iskušati.

Jamiejeva superhrana se ne bavi goji bobicama s Himalaje ili zelenim napitcima, niti kompromisima i negiranjima. Serija se bavi upotrebom jednostavnih, svakodnevnih namirnica koje, kad se zajedno kombiniraju, imaju nevjerojatnu vrijednost za zdravlje.

Podučit će nas malim trikovima kako bismo uživali u hrani koju volimo dok smo istovremeno sigurni da smo napravili najbolji mogući izbor za sebe i svoju obitelj.

Jamie želi revolucionirati način na koji razmišljamo o zdravlju i uvjeriti nas da ne moramo birati između ljubavi prema hrani i ljubavi prema životu. Učeći od najzdravijih nacija, nadahnut će nas na male promjene koje će donijeti velike promjene.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...