Navigation Content

Megagradnja superautomobila

Megagradnja superautomobila

Supercar Megabuild

Afzal Kahn stvorio je uspješan međunarodni posao preuređivanja automobila visoke klase kako bi izgledali nevjerojatno

INFO

Sažetak

Radionica krcata poslovima i tri izložbena prostora opskrbljuju vrhunsku klijentelu, ali poduzetnik Afzal Kahn i dalje voli brujanje koje izaziva nova radionica.

U njezinu su stožeru svojeglavi stručni mehaničari Ralph i Ranen koji su pokrenuli eksperimentalnu radionicu. Pucaju od sveg mogućeg mehaničarskog znanja, ali im nedostaje Kahnova poslovnost i smisao za stil.

To je suradnja s kojom su svi na dobitku: Kahn je svjestan da mu Ralph i Ranen mogu izvesti unikatne zahtjevne projekte koje inače ne bi mogao preuzeti, a Ralph i Ranen imaju bogatog klijenta koji im kuca na vrata radionice! S komplementarnim vještinama ovog trojca, spremni su za realizaciju nevjerojatnih vizija.

Svaka od 10 epizoda počinje Kahnovim zadavanjem ambicioznog projekta Ralphu i Ranenu, to može biti unikatni automobil za važnog klijenta, upit prodavaonice automobila ili jedinstvena vizija koju je sam Kahn zamislio. Od kupnje osnovnog modela automobila ova trojica započinju nevjerojatnu modifikaciju dodajući jedinstveni stil i tehnička rješenja koja nadilaze granice zamislivog.

Cijelo vrijeme izrade padaju iskričave šale, ali Kahn zna svoj posao: od najbolje ispregovarane cijene za osnovni model do onog što vrhunska dorada može izvesti. Ako netko samo malo pogriješi, svi su u problemu.

Svaka epizoda završava prikazivanjem cijelog projekta, testne vožnje i ultimativnog pitanja: hoće li perfekcionist Afzal biti zadovoljan finalnim proizvodom i staviti ga u svoj izložbeni prostor.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...