Navigation Content

Novo lice San Francisca

Novo lice San Francisca

San Francisco 2.0

Priznata redateljica Alexandra Pelosi zaviruje u budućnost San Francisca u kojem tehnološka revolucija uzrokuje velike ekonomske promjene

INFO

RedateljAlexandra Pelosi

Sažetak

San Francisco je dugo uživao ugled kontrakulturnoga glavnoga grada Amerike privlačeći boeme, osobenjake, progresivce i aktiviste na svoje ulice.

Međutim, na početku digitalne zlatne groznice, mladi pripadnici tehnološke elite pohrlili su na Zapadnu obalu kako bi se obogatili, a priljev novog tehnološkog bogatstva prisilio je San Francisco na korjenite promjene.

Dok su ovi inovatori odvodili Ameriku u zlatno doba digitalne nadmoći, jesu li informatičari promijenili srce i dušu svog posvojenog grada?

Priznata redateljica Alexandra Pelosi vraća se u svoj rodni grad kako bi saznala što tehnološki bum sprema ovom povijesno naprednom gradu.

Uz intervjue s glavnim liderima industrije, političarima i dugogodišnjim stanovnicima koji se bore za svoje mjesto u gradu koji ih možda ostavlja iza sebe, ovaj je dokumentarac pronicljiv pogled na cijenu napretka i izazove ostanka u kolektivnoj prošlosti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...