Navigation Content

Pobunjeničko zlato

Pobunjeničko zlato

Rebel Gold

Pratimo moderne pustolove čiji je životni poziv lov na davno izgubljeno ili skriveno blago

INFO

Sažetak

U SAD-u je Discovery Channel pratio ekipu koja je tražila blago konfederacijske riznice. Naime, nakon završetka Građanskog rata 1865., predsjednik Konfederacije Jefferson Davis pobjegao je iz Richmonda u Virginiji sa sadržajem konfederacijske riznice: zlatom i srebrom čija se vrijednost procjenjuje na 20 milijuna dolara.

Šest tjedana kasnije Davis je uhvaćen, no blago je nestalo. U posljednjih 150 godina mnogi su tražili nestalo blago, no uz više od 800 km željezničkih pruga, prašnjavih cesta i riječnih tokova koje treba istražiti, nitko još nije uspio razriješiti jedan od najzanimljivijih američkih misterija.

U novoj sezoni pratimo sedam iskusnih lovaca na blago, od kojih svaki ima vlastite strasti i opsesije, a udružili su se kako bi otkrili kojim su putem Davis i blago putovali.

Prokopat će kroz povijest, legende i lokalne glasine kako bi saznali što se doista dogodilo s nestalim pobunjeničkim zlatom.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...