Navigation Content

Prepredenjaci iz prirode

Prepredenjaci iz prirode

Natural Born Hustlers

Upoznajemo životinje koje ne igraju prema pravilima i otkrivamo mehanizme životinjskih trikova

INFO

Sažetak

Možda mislite da je laganje i varanje rezervirano samo za svijet ljudi. Ali niste u pravu.

Nevjerojatni rezultati novih istraživanja pokazuju da svaka životinja ima u sebi prevarantsku crtu.

BBC-jeva dokumentarna serija predstavlja izdajničke sipe, podmukle orangutane, lukave kitove ubojice i vjeverice sumnjiva poštenja. Otkriva nam izvanredne životinje koje krše zakone prirode i na nevjerojatne se načine trude dočepati vrhunskih pozicija.

Maštovita grafika, vizualni efekti i inovativne tehnike snimanja prikazuju dramatična životinjska ponašanja i objašnjavaju kako se te životinje upuštaju u nevjerojatne pothvate mimikrije, trikova i prerušavanja, sve samo da bi preživjele.

Znanstvenici nam predočuju ključne trenutke koji su zaprepastili čak i najveće svjetske stručnjake. Svaka epizoda bavi se važnim životnim izazovima - opstankom, pronalaženjem hrane i obitelji.

Počevši od jednostavnih trikova, epizoda se razvija kroz fantastične primjere prevare i laži u rješavanju životnih izazova, do vrhunskih životinjskih majstora obmane.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...