Navigation Content

Don Matteo

Don Matteo
PET u 00:55HRT1

Don Matteo

Terence Hill u ulozi simpatičnog svećenika s nenadmašnim talentom za istraživanje mjesnih zločina

INFO

GlumciTerence Hill, Nino Frassica, Natalie Guetta, Francesco Scali, Flavio Insinna, Milena Miconi

Sažetak

Don Matteo (tumači ga međunarodna zvijezda obiteljskih komedija Terrence Hill) katolički je svećenik u župi u gradu Gubbio, u provinciji Perugia.

Poznat je po svome nenadmašnom talentu za istraživanje mjesnih zločina. Mudra je i poštovana osoba koja dobro razumije ljudske probleme, te je uvijek spreman pomoći.

Njegovo dubinsko poznavanje tajni ljudske duše vodi ga zapletenim stazama zločina. Oštrookim zapažanjem i smješkom koji razoružava, don Matteo iznosi istinu na vidjelo i nikad ne propušta ostaviti poruku nade i optimizma.

Zahvaljujući šarmu i pozitivnosti, on često pomogne kriminalcima da se iskupe, te ih uvijek uvjeri da priznaju zločine i prihvate odgovornost.

Njemu uz bok idu i urnebesan par karabinjera, prelijepa gradonačelnica, te zabavna skupina prijatelja iz župe.

Komičar Nino Frassica tumači pukovnika Antonija Cecchinija, sredovječnog karabinjera koji je i Matteov najbolji prijatelj, često zaslužan za komične situacije. Ostale zapažene likove tumače Flavio Insinna (satnik Flavio Anceschi) i Milena Miconi koja glumi Lauru, gradonačelnicu Gubbija i Anceschijevu simpatiju.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...