Navigation Content

Ljubav na prvi potez

Ljubav na prvi potez

Love at First Swipe

Clinton Kelly i Devyn Simone pomažu ženama da postanu najbolja verzija sebe iznutra, izvana i na internetu

INFO

Sažetak

Za ljude koji traže ljubavnu vezu, internetski profili postali su jednako važni kao i ono što vidimo uživo. Listajući kroz stotine stranica da bi pronašli savršenog partnera, neki su savladali vještine snimanja vlastite fotografije i pisanja savršenog opisa, no drugi donose loše odluke koje im smanjuju šanse za pronalaženje ljubavi.

Pridružite se bivšem voditelju emisije 'Što ne odjenuti', stilskom stručnjaku Clintonu Kellyju i guruu za online spojeve Devyn Simone, koji u emisiji 'Ljubav na prvi potez' pomažu ženama da postanu najbolja verzija sebe iznutra, izvana i na internetu.

U svakoj epizodi Clinton i Devin otkrivaju razloge iza odabira određenih fotografija i statusa za svaku osobu koja neuspješno traži ljubav na internetu, a zatim im pomažu promijeniti izgled i internetski imidž.

Ove žene napreduju od internetske katastrofe do traženja partnera sa stilom i dobivaju novo samopouzdanje kojim će pokoriti svijet traženja partnera na internetu.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...