Navigation Content
Dosjei X

The X-Files

David Duchovny i Gillian Anderson u novim epizodama kultne serije o dvojcu koji istražuje paranormalne slučajeve

INFO

GlumciDavid Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, Joel Mchale, Robbie Amell, Andrew Morgado

Sažetak

Trinaest godina nakon emitiranja originalne serije stiže novih šest uzbudljivih epizoda pod kormilom autora i izvršnog producenta Chrisa Cartera u kojima glavne glumačke zvijezde David Duchovny i Gillian Anderson nastupaju u legendarnim ulogama FBI-evih agenata Foxa Muldera i Dane Scully.

Veliki je to povratak serije nagrađivane Emmyjima i Zlatnim globusima koja je stekla status fenomena pop-kulture i koja je ostala jedna od najduže emitiranih znanstvenofantastičnih serija u povijesti televizije. Snimanje novih epizoda serije započelo je početkom 2015. godine.

Premijera originalne serije bila je u rujnu 1993. godine. Za vrijeme emitiranja devet sezona serija je od utjecajne znanstvenofantastične postala masovna globalna hit-serija i postala jedna od najuspješnijih dramskih serija u povijesti televizije.

Serija koja je osvojila šesnaest Emmyja, pet Zlatnih globusa i nagradu Peabody, prati specijalne agente FBI-a Scully (Anderson) i Muldera (Duchovny) koji istražuju neobjašnjive slučajeve, dosjee X, za koje jedino objašnjenje leži u paranormalnim fenomenima.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...