Navigation Content

The Voice - Najljepši glas Hrvatske

The Voice - Najljepši glas Hrvatske

The Voice of...

Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak u drugoj sezoni planetarno popularnog natjecateljskog glazbenog showa u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni

INFO

Sažetak

Druga sezona donosi novitete u sustavu natjecanja: preuzimanje natjecatelja i nokaut fazu. Natjecanje za najljepši glas Hrvatske emitirat će se do 23. travnja kroz 14 emisija: pet emisija audicija, tri dvoboja, dvije nokauta i četiri emisije natjecanja uživo. Nagrada za pobjednika je ugovor s Universal Music Groupom.

76 kandidata pokušat će impresionirati mentore i doći što dalje u zahtjevnom pjevačkom natjecanju u kojem je važan samo glas. Tijekom audicija svaki će mentor odabrati njih 10 u svoj tim. U drugoj fazi showa - dvobojima - spojit će ih u 5 parova i odlučiti tko je bolji za nastavak natjecanja. U ovoj fazi novost je da će mentori moći preuzeti po jednog natjecatelja kojeg drugi mentori ne odaberu za nastavak natjecanja. U slučaju da je više od jednog mentora odabralo istog natjecatelja, odluka o izboru mentora je na natjecatelju.

I sljedeća faza showa je novost - nokauti. U ovu fazu svaki mentor ulazi sa šestero natjecatelja - petero iz dvoboja i jednim kojega je preuzeo iz drugog tima. Mentori odabiru po dvoje da pjevaju po jednu pjesmu i potom odlučuju tko je bio bolji te s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mogu preuzeti po jednog natjecatelja kojeg u nokautu izbaci drugi mentor.

U završnu fazu natjecanja - emisije uživo - svaki mentor ulazi s četvero natjecatelja. U polufinalnoj i finalnoj emisiji odluku o nastavku natjecanja i pobjedniku showa donose isključivo glasovi gledatelja i slušatelja.

Uz nova pravila, tu je i multimedijska nadgradnja kroz mobilnu aplikaciju The Voice Hrvatska za android i IOS, koju je HRT pokrenuo među prvima u svijetu. Korisnici domaće inačice The Voice aplikacije mogu pregledavati ekskluzivan sadržaj, pratiti omiljene natjecatelje i igrati nagradne igre.

I ove sezone integrirani su svi komunikacijski kanali HRT-a - internetska stranica, Facebook i Twitter stranice, Instagram te YouTube kanal. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...