Prvi susret četvrtfinala španjolskog nogometnog kupa ovoga će četvrtka odigrati Valencia i Las Palmas. Utakmica se igra na Mestalli, a domaći je sastav u ulozi favorita.Od kada je početkom prosinca Gary Neville zasjeo na klupu Valencije, Šišmiši nisu uspjeli slaviti u prvenstvu, no zato su bili uspješni u kupu; pobijedili su u sva četiri do sada odigrana susreta, a Kelavinoj Granadi zabili su sedam komada u dva meča. Las Palmas je u prethodnim runadama eliminirao dva baskijska prvoligaša Sociedad i Eibar i više je nego zadovoljan ovosezonskim dosegom u kupu.

Valencia ima momčad vrijednu oko 250 milijuna eura, odnosno deset puta vredniju od one kojom raspolaže Las Palmas. No unatoč tolikoj teoretskoj razlici u klasi, u prvom ovosezonskom međusobnom susretu Šišmiši nisu uspjeli pobijediti društvo s Kanara na svojoj Mestalli. U tom dijelu sezone Valencia je snažno oscilirala, a sada je ipak nešto bolja pa valja očekivati da će ipak naći način da se obračuna s društvom s Kanara. 

Može li Valencia ostvariti prednost na svom terenu i hoće li legendarni Valeron nastupiti, provjerite na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge.