Navigation Content

CSI: Cyber zločini

CSI: Cyber zločini
PON u 10:30AXN

CSI: Cyber

Patricia Arquette u ulozi specijalne agentice koja predvodi Odjel za cyber zločine

INFO

GlumciPatricia Arquette, James Van Der Beek, Shad Moss, Charley Koontz, Peter MacNicol, Hayley Kiyoko

Sažetak

Specijalna agentica Avery Ryan predvodi Odjel za cyber zločine unutar FBI-a, jedinicu na prvoj crti obračunavanja s ilegalnim aktivnostima koje počinju idejom u glavi, žive online, a odigravaju se u stvarnom svijetu. Iz prve ruke zna kako današnja tehnologija omogućava ljudima da žive u sjeni interneta čineći ozbiljne zločine globalnih proporcija.

Ryanin supervizor, asistent direktora Simon Sifter, iskusni FBI-evac, zadužen je za “čišćenje” odnosa između Cyber odjela i drugih grana vlasti.

U timu su još agent Elijah Mundo, samoprozvani ovisnik o akciji, zatim Daniel Krumitz, introvertirani genijalac brzog jezika, Brody Nelson, haker koji je između zločina i vlasti odabrao raditi za FBI, i Raven Ramirez, novakinja i stručnjakinja za socijalne mreže.

Dok drugi agenti traže zločince po mračnim ulicama, Ryan i njezin tim pretražuju tamnu stranu interneta, gdje je zlo skriveno u kutevima najveće mreže, kriminalci su anonimni, novcu je teško ući u trag, a sve što je na prodaju udaljeno je samo jednim pritiskom tipke.

Zločini povezani s internetom, hakiranja, cyber-krađe, ucjene, seksualni prijestupi, krađe identiteta i još mnogo toga što spada pod jurisdikciju FBI-a doći će u ruke karizmatičnoj agentici i njezinim “neprilagođenim” suradnicima.

Glavnu ulogu u serijalu “CSI: Cyber zločini” igra Patricia Arquette, dobitnica Oscara, Emmyja i Zlatnoga globusa. Od svih CSI franšiza jedino Cyber zločini imaju ženskog protagonista u glavnoj ulozi. Njoj se, u roli Elijaha Munda priključuje James Van Der Beek kojeg naša publika poznaje iz serijala “Dawson’s Creek”. Brodyja Nelsona igra Shad Moss, poznatiji kao Bow Wow, nekadašnja teen hip-hop zvijezda.

U ostalim ulogama pojavljuju se Peter MacNicol, Charley Koontz i Hayley Kiyoko. Zanimljivo je da će se postavi pridružiti legendarni Ted Danson nakon finala serije CSI: Crime Scene Investigation gdje tumači glavnu ulogu.

Serijal, inače inspiriran radom cyber psihologinje Mary Aiken producirali su Carol  Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony Zuiker, Pam Veasey, Jerry Bruckheimer i Jonathan Littman.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...