Navigation Content

Carstvo zločina

Carstvo zločina

Empire

Izvrsni John Leguizamo u brutalnoj priči o utrci za brzom zaradom i visokoj cijeni koju ona nosi

INFO

RedateljFranc. Reyes

GlumciJohn Leguizamo, Peter Sarsgaard, Denise Richards, Vincent Laresca, Isabella Rossellini, Sonia Braga

Sažetak

Victor Rosa (John Leguizamo) razmišlja samo o novcu i sam sebe smatra biznismenom ravnim Rockefelleru, Carnegieju i Billu Gatesu. Željeznom šakom vlada svojom uspješnom 'uličnom ljekarnom' koja prodaje mješavinu heroina koju je nazvao Carstvo.

Njegova lijepa zaručnica i studentica Carmen (Delilah Cotto) sprijateljila se s kolegicom čiji je dečko investicijski bankar Jack Wimmer (Peter Sarsgaard).

Kad se Victor i Jack upoznaju, između njih se odmah razvija prisan odnos. Obojica su okorjeli poslovnjaci koji djeluju s različitih strana zakona.

Kad Jack Victoru ponudi poslovanje na burzi, on u tome vidi izlaz iz nasilnoga uličnog svijeta južnog Bronxa i objeručke prihvaća priliku. No, cijena novog stila života u Sohou skuplja je od legalnog novca.

Victor se prvi put susreće s velikim narkobosom - i s cijenom koju će teško platiti...

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...