Navigation Content
Vladarica

Reign

Adelaide Kane, Megan Follows i Toby Regbo u drugoj sezoni raskošno producirane američke serije koja nas vodi u dane rane mladosti Marije Stuart, kraljice Škotske

INFO

GlumciAdelaide Kane, Toby Regbo, Torrance Coombs, Megan Follows, Celina Sinden, Jonathan Keltz

Sažetak

Tijekom burne prve sezone škotska kraljica Marija pokušavala je naći ravnotežu među mnogobrojnim ulogama: kao kraljice Škotske, prinčevske zaručnice, a poslije i kao mlade supruge budućeg kralja Francuske te vjerne prijateljice svojim dvorskim damama.

Klipove su joj podmetali na sve strane: francuska kraljica, Franjina majka, Katarina de Medici, poduzimala je sve u svojoj moći da razdvoji Mariju i Franju, pa makar i po cijenu Marijinog života. Franjo i Marija bili su rastrgani između dužnosti prema svojim nacijama, zbog čega se Marija zbližila s Bashom, Franjinim nezakonitim bratom, koji je Mariji mogao ponuditi predanost kakva budućem kralju nije moguća. Kralja Henrika progutale su ralje ludila.

Krvožedna prijetnja iz šume uklonjena je, ali prethodno je odnijela desetke života i navijestila dolazak kuge. Na kraju sezone šokantna smrt kralja Henrika ustoličila je Franju i Mariju na prijestolje Francuske. Ali prije nego što su im glave stigli okruniti, Franjo se izuzeo iz dvorske karantene kako bi pohitao u pomoć Loli koja rađa njegovo prvo, a možda i jedino dijete.

Druga sezona počinje s Marijom i Franjom na čelu države u plamenu. Francusku potresaju posljedice kuge, bolesti koja se uvukla među dvorske zidine, a diljem cijele zemlje odnijela na tisuće života, poljuljavši naciju iz temelja. Iz tog pepela ustat će moćni velikaši koji će se upustiti u osobne, vjerske i političke osvete, sijući smrt i unoseći razdor između Marije i Franje, ali i njihovog naroda.

Na kušnji će se naći prijateljstva, bližnji će padati kao žrtve ubojstva i izdaje. A zagonetna i smrtonosna prijetnja harat će seoskim cestama i dvorskim hodnicima, ostavljajući za sobom tragove što naoko upućuju na čudovišta, mitska stvorenja iz noćnih mora, koja se međutim kreću među nama i služe Sotoni.

1.epizoda:
Oko novopečenog kralja i kraljice, Franje i Marije, zavlada kaos nakon što kuga pohara zemlju i uvuče se u dvorac, zaprijetivši životima i stabilnosti njihove nove vladavine. Franjo se zatekne izvan karantene s Lolom te se zajedno pokušaju domoći sigurnosti. Novi neprijatelji ubojitih namjera isplivaju na površinu dok se plemići grabe za moć, vršeći pritisak na Mariju i Katarinu, bez obzira na sve veći broj žrtava.

Kenna i Bash nađu se razdvojeni: Kennin život je u opasnosti jer je na kocku stavila sve da spasi njihovog mladog štićenika. Greer je prisiljena promatrati kako se Leith iznova zaljubljuje, no šokira je kad shvati da je njegova izabranica kći njezinog zaručnika.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...