Navigation Content

Turneja iNNOCENCE + eXPERIENCE: Koncert u Parizu

Turneja iNNOCENCE + eXPERIENCE: Koncert u Parizu

U2 Innocence + Experience Tour 2015

Snimljen na iNNOCENCE + eXPERIENCE turneji U2 u Areni Bercy u Parizu, ovaj koncertni film sadrži glazbu iz bendove cjelokupne karijere, počevši od prvog albuma "Boy" 1980. do najnovijeg "Songs of Innocence"

INFO

RedateljHamish Hamilton

Sažetak

U2 i HBO udružuju se za dvije posebne svjetske premijere – zakulisni dokumentarac i ovaj koncertni specijal. Snimljen na nastupu U2 u Areni Bercy u Parizu, ovaj koncertni film sadrži glazbu iz bendove cjelokupne karijere, počevši od prvog albuma "Boy" 1980. do najnovijeg "Songs of Innocence".

Show je dizajniran za velike dvorane, a koristi brojne pokretne bine, LED ekran od poda do stropa duljine arene i revolucionarni okružujući zvučni sistem.

"Kombinacija dokumentarnog specijala iza koje slijedi koncert pružit će gledateljima jedinstven pogled na ovaj čudesan bend iza kulisa i na pozornici", tvrdi programski predsjednik HBO-a Michael Lombardo.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...