Navigation Content

Spasiteljica

Spasiteljica

Save Me

Anne Heche u ulozi kućanice pred razvodom koja, nakon što doživi blizak susret sa smrću, počne vjerovati da može komunicirati s Bogom, te odluči potpuno promijeniti svoj život, kao i živote ljudi kojima je okružena

INFO

GlumciAnne Heche, Michael Landes, Alexandra Breckenridge, Madison Davenport, Diedrich Bader, Heather Burns

Sažetak

Beth Harper (Anne Heche) kućanica je koja otkrije da je suprug Tom (Michael Landes) vara i da planira od nje zatražiti rastavu.

U šoku odluči uzeti stvari u svoje ruke. Nakon razuzdane zabave u susjedstvu, Beth mužu koji spava naumi razbiti glavu čekićem, no u posljednji čas se predomisli i siđe u prizemlje nešto pojesti.

Nakon što se gotovo uguši sendvičem, bliski susret sa smrću posve je promijeni. Uzbuđena zbog nove prilike za život, iznenađuje susjede kad počne džogirati nakon što godinama nije vježbala.

Ali najveći šok stiže kad Beth odjednom zna sve o svojim prijateljima i obitelji, uključujući i ljubavnu priču koja se počinje razvijati između njezine kćeri tinejdžerice Emily (Madison Davenport) i momka iz susjedstva.

Osim što odluči promijeniti vlastiti život nabolje, Beth također naumi obogatiti i tuđe živote u ime Boga koji joj se, uvjerena je, obraća kroz različite znakove. Tako će Beth odjednom postati nesebična dobrotvorka koja inspiraciju za svoje postupke nalazi u Bibliji i Deset Božjih zapovijedi.

Tijekom sezone, gledatelji će je pratiti u različitim duhovitim pokušajima širenja nesebičnosti i ljubavi, što često neće dovesti do potpore okoline kakvu ona očekuje, no taj joj je dio nebitan jer je uvjerena da Bog progovara kroz njezina djela.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...