Navigation Content

Britanska čuda

Britanska čuda

The Wonder of Britain

Otkrivamo fascinantne priče i tajne skrivene iza najomiljenijih mjesta Velike Britanije

INFO

Sažetak

Unatoč tome što je mala zemlja, na tek nešto više od 240.000 četvornih kilometara (otprilike trećinu Teksasa), Velika Britanija obdarena je nevjerojatnim rasponom krajolika, obala i arhitekture na kojima se protežu tisuće godina bogate povijesti.

Od prirodnih čuda do svjetski poznatih kraljevskih palača, od Stonehengea do 'zlatnog doba izuma', ova serija kreće na putovanje diljem zemlje i slavi povijest i krajolike Britanije koji su sudjelovali u oblikovanju svijeta.

Zahvaljujući partnerstvu s vodećim organizacijama u zemlji koje se bave baštinom i turizmom, svaka epizoda istražuje britanske znamenitosti u nizu prelijepo oblikovanih poglavlja - razgledavajući neke od najvećih simbola Velike Britanije, kako bi ispričala veliku priču maloga naroda.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...