Katalonski nogometni cirkus ove će srijede svoje vještine pokazati na BayAreni u Leverkusenu. Barca stiže u goste Bayeru koji se i dalje nada da bi mogao dohvatiti eliminacijsku fazu natjecanja – da bi to i ostvarili, Nijemcima treba pobjeda u ovom meču te kiks Rome protiv Bate Borisova; kolike su im realne šanse, prosudite sami...U završnom dijelu jesenske polusezone momčad Bayera bilježi snažan pad forme; nakon što su porazom kod Rome i remijem kod Bate Borisova izgubili realne šanse za plasman u drugi krug LP-a, Apotekari su popustili i u prvenstvu; u zadnjih pet mečeva samo su jednom pobijedili. No bez obzira na loš trenutak sezone, igrači Bayera pronaći će motiva za ovaj susret znajući da se prilika za igranje protiv Messija, Neymara i Suareza nudi vrlo rijetko. 

Barca je prošlog vikenda malo kiksala, ako se kiksom može nazvati remi kod Valencije. Nakon deset uzastopnih pobjeda što u La Ligi, što u LP-u, Enriqueov je stroj zapeo, no da ne bude zabune, valja reći da su i protiv Valencije Katalonci složili puno šansi, no realizacija im ovoga puta nije bila na visini. I na Bay Areni Barca će igrati svoju igru, a to znači da će zagospodariti terenom, stvarati šanse i tjerati svog protivnika da misli gotovo isključivo o defenzivi.

Gledajte Barcu na Bay Areni i na kanalu Arena 2 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/