Splitski Bijeli ove subote gostuju u Kranjčevićevoj, a protivnik im je Zagreb. Burićev je sastav prošlog vikenda visoko porazio Inter i tako se ekspresno vratio u utrku za naslov prvaka MAXtv Prve lige – status ozbiljnog kandidata za titulu Hajduk želi potvrditi novim trobodom ove subote.Zagreb, iako fenjeraš, mogao bi se pokazati kao ozbiljni protivnik Bijelima. Medićeva je momčad u dosadašnjem dijelu sezone osvojila samo osam bodova, no dojam je da vrijedi više i da nije tako loša kako sugerira tablica. Zadnjih tjedana Pjesnici su se pomaknuli s mrtve točke i napokon upisali prvu prvenstvenu pobjedu; njihova žrtva bio je Belupo. Osim toga, Zagreb je pobijedio Istru u kupu te s istim protivnikom remizirao u prvenstvu pa možemo konstatirati da se ekipa iz Kranjčevićeve probudila u samoj završnici polusezone. 

No bez obzira na buđenje Zagreba, Hajduk u ovom susretu zanima samo jedno, novi prvenstveni trobod. Porazi od Rijeke i Osijeka već su arhivirani, a Sušić i društvo fokusirani su na lov na Dinamo i vodeću Rijeku koja im bježi samo tri i te kako dostižna boda. Najbolji igrač Bijelih prošlog vikenda bio je Tino Sven Sušić koji se vratio u formu i opet mu se lopta 'lijepi za nogu', a s takvim nepredvidljivim Sušićem Hajduk puno lakše lomi protivničke obrane. Navijači Bijelih nadaju se i buđenju pomalo uspavanog Balića koji bi protiv Zagreba, ekipe koja ne sjedi u svom šesnaestercu i voli se nadigravati, mogao pokazati nešto od svog neospornog talenta.

Hajduk u Kranjčevićevoj i na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/