Madridski Atletico ove srijede ima priliku potvrditi plasman u osminu finala LP-a; u goste mu stiže direktni konkurent Galatasaray koji zadnjih tjedana prolazi kroz krizu i u ovome trenutku ne izgleda konkurentno.Turski velikan ove sezone ne igra na svojoj uobičajenoj razini i već sada je jasno da bi mogao ostati bez trofeja. U turskoj ligi nakon dvanaest odigranih kola drži treću poziciju i za vodećim Bešiktašem zaostaje sedam bodova, a u svojoj skupini LP-a može se nadati trećem mjestu. Slijedom loših rezultata trener Galatasaraya Hamzaoglu dobio je otkaz, a na njegovo mjesto instaliran je Mustafa Denizli.

Uoči gostovanja na Calderonu Galatasaray za Atleticom zaostaje tri boda što znači da za prolazak skupine mora pobijediti Atletičare na njihovu terenu, a svi znamo da je to strašno težak posao. Simeoneova je banda u dobroj fazi i nije izgubila već osam susreta za redom, a ove je srijede namjerila riješiti pitanje prolaska u osminu finala LP-a. 

Kako će se Denizli provesti na debiju, pogledajte na kanalu Arena 5, uz multiprijenos, ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/